Knæk Cancer – Min historie

Maja og Majas far

Knæk Cancer ugen er startet og som rigtig mange andre danskere, har jeg desværre også en kræfthistorie, som jeg vælger at dele med dig.
Jeg vil med dette indlæg fortælle dig min historie, og jeg håber, at du på én eller anden måde finder den brugbar, selvom den ikke ender lykkeligt.

I 2010 fik min far efter to års uklar sygdom stillet diagnosen ‘blærekræft’. En kræfttype som ikke mange kender til. Det gjorde min far heller ikke dengang, hvilket nok er grunden til, at der gik så længe, før han forstod alvoren af sin tilstand.

Symptomerne mindede om noget andet

Som skrevet, havde han været syg i godt og vel to år, hvor han utallige gange blev opereret for betændelse i prostataen, da symptomerne desværre minder rigtig meget om hinanden:

  • Synligt blod i urinen
  • Hyppig trang til at lade vandet
  • Smerter ved vandladning
  • Trykken eller lette smerter bag skambenet
  • Tilbagevendende infektioner i urinvejene

Alle symptomer som min far gik rundt med. Efter to år fandt lægerne ud af, at der var tale om kræft i blæren. Det havde udviklet sig til stadie 4 i al denne tid. Der var desværre ikke andet at gøre end at fjerne blæren, give urostomi og efterfølgende kemo.

Min far overlevede desværre ikke kemoen..

majas far

Det er vigtigt at fortælle sin historie

Det er nu 8 år siden, men ‘knæk cancer ugen’ påvirker mig altid meget dybt. 
Jeg mener, at det er vigtigt, at vi tør fortælle vores historie – om den er god eller dårlig. For midt i alt det dårlige kan der udspringe en god historie. Vi kan mindes vores afgået familiemedlem, ven eller veninde. Vi kan hjælpe andre videre med deres bekymringer og sorg. Det er blandt andet i denne uge, at vi kan vise, at vi er et fællesskab som sammen vil forsøge at knække cancer.

Jeg vil rigtig gerne høre din historie, så tøv ikke med at dele den på vores facebookside, instagram eller her på siden!

Der går ikke én dag, hvor min far ikke er i mine tanker. Han dukker ofte op i øjeblikket, for jeg ved han ville være stolt over min iværksætterdrøm. Dengang han levede, havde han Danmarks førende swimmingpoolfirma og var hårdtarbejdende selvstændig erhvervsdrivende. Jeg ville ønske, at jeg kunne fortælle ham om alle mine drømme og visioner, men jeg ved at han ville bakke dem op og blive inspireret af mit drive.

Trendbrug vil derfor gerne støtte op om Knæk Cancer, og vi donerer 20% af vores overskud fra alt vores salg i uge 43 til Knæk Cancer.
Tak fordi du læste med, det betyder meget.

Skrevet af Maja // Trendbrug oktober 2018  

maja

Klik på knappen og kom direkte videre til vores webshop, hvor Trendbrug donerer 20% af overskuddet fra dit køb

Trendbrugs knæk cancer blomst
Følg os, Like eller Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *